lauantai 17. lokakuuta 2009

Taustaa projektista

Kysymys:
Mitä jokaisen miehen pitäisi tehdä kun täyttää kolmekymppiä?
Vastaus:
No tietenkin aloittaa nikkaroimaan tee-se-itse meiningillä kaikenlaista roinaa.

Tervetuloa siis seuraamaan tätä projektibloggausta, jossa yritämme kahdestaan kaverin kanssa rakennella laskettelusukset.

Vähän taustaa:
Alunperin huomasin relaa.com ulkoilufoorumilta ilmoituksen että Valkeakosken opistolla pidetään alkaen tänä syksynä ensimmäisen kerran suksien (ja lumilaudan) rakentamisesta kurssi. Kurssi tulikin heti täyteen ja en mahtunut mukaan. Toisaalta Valkeakoskelle olisi varmaan ollut liikaa matkaa Helsingin suunnalta, ja aikataulukin olisi ollut mahdoton (Kurssi olisi kestänyt melkein vuoden).

Hetken harmitti tuo kurssi, mutta sain idean että voisihan sitä itsekseenkin kokeilla rakentaa sukset jos vaan riittävän selkeät ohjeet löytyisivät jostain. Ja sellaisethan tosiaan löytyivät
http://skibuilders.com/ sivustolta.

Rekrysin tähän projektiin mukaan Kimmon joka on aikaisemmin laskenut laudalla ja on ajatellut siirtyvänsä suksiin. Meillä molemmilla on sopivasti vapaata aikaa ja etäisyyttä työpajalle että homma voisi onnistuakin. Toisaalta kokemusta rakentelusta, puutöistä jne on aika nihkeästi joten ihan hauska nähdä miten sen kanssa tässä käy. Voihan tässä vaikka oppia samalla jotain.

Eli ei muuta kuin rakentamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti